SCHERMSCHOOL TRÉVILLE

Socialize

Quick Bio

Quick contact

webdesign:  Frans Janssen, Uithoorn

 

DRUK BEZOCHTE CLUBKAMPIOENSCHAPPEN BIJ SCHERMSCHOOL TRÉVILLE

 

 

Wat hebben we een leuk clubkampioenschap gedraaid op zondag 10 februari. Van de beide trainingslocaties Amstelveen en Amsterdam waren kinderen aanwezig zodat de kids ook eens tegen iemand konden schermen die ze niet kenden. Maar voor alle kinderen was dit de eerste kennismaking met een echte schermwedstrijd. Weliswaar in clubverband, maar dat maakte het zeker niet minder spannend.

 

Aan toeschouwers en fans was geen gebrek, de hele tribune zat vol met vaders, moeders, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes, enz. Er heerste een ontspannen en gezellige sfeer. Het wedstrijdbureau (geleid door Henk Kenter) had alles erg goed onder controle en de scheidsrechters hebben de partijen geweldig gejureerd. De dames van de “catering” hadden het druk met de koffie, thee en kleine versnaperingen. Maar het ging natuurlijk allemaal om de wedstrijden en de strijd om de allereerste clubkampioenen van schermschool Tréville. Hier en daar een enkel traantje, omdat je net naast de prijzen viel en 4e werd, maar ook blijdschap, omdat je wél in de prijzen viel en op het podium plaats mocht nemen om je prijs in ontvangst te nemen uit handen van je schermleraar Pascal Kenter.

 

 

In het Foto Album staan de foto's van alle prijswinnaars bij "Winnaars Clubkampioenschappen 2013", maar klik op een categorie voor de totaaluitslag:

 

Uitslag Kuikens

Uitslag Benjamins

Uitslag Pupillen

Uitslag Cadetten

Uitslag Senioren